En Març recomanem:

RUTA DE L’AIGUA EN ALFONDEGUILLA

En aquest bonic itinerari descobrirem un poble que ha sabut viure de manera sostenible amb els seus recursos, un mosaic de vegetació únic que alternarà boscos de ribera, frondosos de sureres i zones conreades des dels íbers. Coneixerem “l’Arquet”, un aqüeducte romà que s’ha mantingut subjectant les dues parets del barranc.


Més info

XILXES

La riqueza natural de Xilxes la podemos ver en la marjalería, humedal protegido por su alto valor ecológico, en invierno se convierte en estación de paso de las aves migratorias y en primavera se inunda y se puede disfrutar del paisaje lleno de espejos para su posterior cultivo estival del arroz. Además de disfrutar del cultivo del melón, producto típico del municipio, con su propio sello de identidad, cultivado con técnicas de antaño y conocido por su sabor dulce. En verano se celebra la Feria del Melón en el Paseo Marítimo donde los diferentes agricultores locales ofrecen degustaciones y venta directa del melón de Xilxes.

Situados cerca de las estribaciones del Parque Natural de la Sierra de Espadán, es fácil poder acercarse y disfrutar de las diferentes rutas de senderismo que se pueden realizar en plena naturaleza.

 

 

 

Coneix l’avifauna del nostre entorn

Naturhide és una associació sense ànim de lucre de fotògrafs de fauna salvatge i compta amb una exposició de fotografies itinerant, realitzades pels socis en les instal·lacions que l’associació té repartides pel territori.
Acompanyant a l’exposició disposarem d’informació del Projecte LIFE “Volar-Viure-Viatjar, un refugi segur per a les aus silvestres”, dedicada al fenomen de la migració i la seua problemàtica.
Dades de l’activitat:
Data: Fins al 28 octubre de 2018
Horari i lloc d’inici: De 9.00 a 14.00 Centre de visitants del Parc Natural de la Serra d’Espadá
Observacions La inscripció no és necessària. L’exposició podrà ser visitada en el centre de Visitants del Parc en el seu horari d’obertura.