El Pacte Territorial de la Plana Baixa ha signat hui el conveni amb el LABORA, perquè es realitze Forums d’Ocupació en el nostre territori en el marc del Pla Avalem Territori.

El moment del acte de signatura, la Coordinadora del Consorci La Plana Baixa , Mónica Bou amb el Secretari Autonomic d’Ocupació Enric Nomdedéu y les Directores Generals del Labora Rocío Briones I Eva M Hernández.
Foto final acto

LABORA està posant en marxa els mecanismes necessaris per a la col·laboració entre la Generalitat i els pactes i acords territorials amb la celebració de fires d’ocupació a l’àmbit comarcal durant els pròxims dos anys,

Aquestes fires pretenen ser un fòrum en el qual, al mateix temps que es donen a conéixer les polítiques actives d’ocupació desenvolupades per LABORA, es desenvolupen activitats formatives i d’orientació adequades a una determinada realitat terrritorial i es duguen a terme accions per a promoure la trobada entre demandants d’ocupació i entitats ocupadores d’eixa mateixa àrea.

En el nostre Pacte Territorial , està prevista la realització del primer Forum d’Ocupació en l’ultim quatrimestre del 2019.