“El Pacte Territorial de La Plana Baixa, present en la Fira de Sant Vicent”

Des de divendres a la vesprada, durant les jornades de dissabte i diumenge i en el dia d’avui, personal del Pacte Territorial per l’Ocupació de La Plana Baixa , ha atés als nombrosos visitants que es van acostar a l’estand de la Fira de Sant Vicent de La Vall d’Uixó, cedit al Pacte per a l’ocasió per l’Ajuntament amfitrió.

Així  , es va informar de les principals línies d’actuació del Pacte Territorial, de les activitats dutes a terme fins el moment, de les que està previst realitzar-se en breu, i també es van realitzar els contactes institucionals  oportuns  i entre els assistents a la Fira.

Seguint l’estratègia fixada en matèria de Turisme , han centrat gran part del servici el repartiment de la totalitat dels fullets divulgatius aportats pels diferents Ajuntaments Consorciats, la informació del desenvolupament de la marca “Sud de Castelló/Mediterrani”, i l’atenció a les nombroses preguntes de la gent que s’acostava a demanar informació.

Cal destacar l’assistència de personalitats que es van acostar a conéixer de prop l’activitat de l’estand.

Des d’ací volem agrair a la Cadena Ser, TV La Vall i Mediterrani TV, l’emissió d’entrevistes en directe des de la pròpia Fira que van permetre la difusió a nivell comarcal del funcionament del Pacte Territorial La Plana Baixa.

      

          

Deja un comentario