El Pacte Comarcal per l’Ocupació rep 177.000 euros per a contractar personal i crear un pla amb mesures concretes

Amb estes subvencions del Servef s’aconsegueixen els dos objectius marcats en reactivar el pacte i iniciar una nova etapa amb pressupost i personal propi

El Consorci del Pacte Comarcal per l’Ocupació de la Plana Baixa ha rebut dos subvencions del Servef, que depèn de la Generalitat Valenciana, que ascendeixen a més de 177.000 euros “per a contractar personal especialitzat que treballe en solucions al problema de la desocupació i per a fer una anàlisi de la situació de la comarca i crear un pla amb mesures concretes de promoció econòmica”, ha explicat la presidenta i alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños.

Amb estes ajudes “aconseguim els dos objectius que ens vam marcar en reactivar el pacte”, començant “una nova etapa” en la qual disposa de tècnics que buscaran vies de finançament d’altres entitats i administracions i implementaran les accions, i amb un pressupost propi, ja que tots els ajuntaments aporten diners.

Baños ha assenyalat que per a poder rebre estes subvencions “hem hagut de solucionar el problema del deute de 4.000 euros que s’arrossegava de la gestió anterior del consorci i del Servef i hem assumit el seu pagament per a poder seguir avant, treballant per a pal·liar la desocupació i crear llocs de treball”.

En este sentit, la presidenta ha destacat “el treball conjunt” i “la facilitat per a arribar a consensos i acords amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca que ens reunim per a treballar per un objectiu comú, independentment dels nostres colors polítics”.

D’altra banda, s’està habilitant una dels casetes dels mestres, situada en l’avinguda Jaume I de la Vall d’Uixó, com a seu del Consorci del Pacte Comarcal per l’Ocupació de la Plana Baixa, on el personal desenvoluparà el seu treball i prestarà servei a la ciutadania.

Per a finalitzar, Baños ha recordat que la Vall d’Uixó “torna a tindre el lideratge de la comarca que mai vam haver de perdre, presidint este pacte i continuant avançant i posicionant a la nostra ciutat com una ciutat de futur, d’oportunitats i que mira al 2050”.

El consorci està format per la Vall d’Uixó, Nules, la Vilavella, Moncofa, Xilxes, la Llosa, Almenara, Artana, Eslida i Alfondeguilla i té com a objectiu “fer una reflexió conjunta de les necessitats de la nostra terra i crear sinergies entre el potencial que té cada municipi, ja siga el turisme, la industria, el comerç o l’agricultura”.

http://lavallduixo.es/ca/noticia/pacte-comarcal-locupacio-rep-177000-euros-contractar-personal-crear-un-pla-mesures-concretes

Deja un comentario